25 вересня 2015 р.

Літературний проект

Запрошую учнів 10-11-х класів до участі в реалізації творчих проектів:

1. Проект "Гомер" - створення аудіо-книгзробити запис власного виразного читання літературного твору (проза, поезія, драматургія), можливо, з музичним супроводом.
2. Проект "Оскар"створення буктрейлерів: створити відео-ролик тривалістю до 5 хвилин анотаційно-рекламного характеру до книги за власним вибором.
3. Проект «Пікассо»поєднання літератури і образотворчого мистецтва (web-дизайну): розробити афішу, обкладинку для книги засобами образотворчого мистецтва або Photoshop, або створити серію ілюстрацій до літературного твору .
4. Проект «Александрія»проведення літературного дослідження: написати есе, реферат, дослідження за обраною темою у вигляді літературно-критичної статті до 10 друкованих сторінок.  Можливе створення глогстеру.
* NB назва проекту пов`язана з Александрійською школою, що об`єднала філософів, науковців та дослідників різних сфер знання в добу Античності.
5. Проект «Візантія» - власна літературна творчість: написати літературний твір будь-якого жанру, обсяг роботи - не обмежується.
* NB назва поекту пов`язана з іменами Кирила та Мефодія, які створили слов`янську азбуку, що в свою чергу сприяло розвитку писемності і літератури в слов`янських країнах. Брати-просвітники походили з  візантійського містечка Фессалоніки/

Cайт "СПАЛАХИ" (місце розміщення робіт) - відкрити
Роботи надсилати на ел.пошту olitrus@gmail.com


2 коментарі: