21 липня 2020 р.

Відвідувачам блога "НАВЧАЙСЯ ПРОСТО"

     Блог "Навчайся просто" пропонується до уваги учнів, які іноді так не вважають. Інформація, що міститься тут, може допомогти Вам у виконанні домашнього завдання, в самостійному осмисленні матеріалів уроків зарубіжної літератури.
     Частина матеріалів розроблена автором блогу для своїх учнів, частина матеріалів розміщена з посиланням на матеріали інтернету і видалася корисними та цікавими.
     Читайте, використовуйте у підготовці до уроків літератури, переконайтеся в тому, що вчитися – цікаво та просто!

   P.S. (Інструкція користувача) Специфіка даного блогу - у його використанні не як мережевого щоденника, а як бази опорної та додаткової інформації для учнів, систематизованих у блоки за класами та темами уроків:
     основні сторінки (розміщені у верхній частині блогу, горизонтально); додаткові сторінки- "Візитка", "Довідка", для перевірки знань та підготовки до контрольних робіт - "Контроль", для розвитку творчого потенціалу -  "Bestseller", "Генії", "Досліднику".
     ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ - читати.
     


7 коментарів:

  1. Спасибо, очень содержательный блог. Посоветую моим коллегам.

    ВідповістиВидалити
  2. На вашем блоге очень много разных высказываний, афоризмов - такое мнение, что у авторов (или автора) блога нет своего мнения и ему приходится ссылаться на кого-то еще!?

    ВідповістиВидалити
  3. Очень интересное наблюдение, только не совсем верный вывод: мое мнение я выражаю уже самим подбором афоризмов. А обращаюсь к высказываниям великих людей как к общепризнанным авторитетам, чьи мнения (в отличие от мнения учителя, с которым можно поспорить) являются некоей философской аксиомой.

    ВідповістиВидалити
  4. Интересное название блога - "Учиться просто"!
    На самом деле учиться просто, когда интересно...

    ВідповістиВидалити
  5. А я и сама люблю афоризмы: они только подтверждают твои собственные мысли, но более грамотно, что ли...

    ВідповістиВидалити
  6. Уважаемая коллега! С удовольствием передаю эстафету «Чудо-блог». С уважением, Татьяна!

    ВідповістиВидалити